, , ,

VIDEO: Lelaki Non Muslim Ini Pura-Pura Masuk Masjid Dan Rakam Kamera Sembunyi, Apa Yang Dialaminya Mengejutkan

Ucapan yang diterima ketika kali pertama masuk masjid buat dia tak percaya!

VIDEO: Lelaki Non Muslim Ini Pura-Pura Masuk Masjid Dan Rakam Kamera Sembunyi, Apa Yang Dialaminya Mengejutkan | Salam.my – Ucapan yang diterima ketika kali pertama masuk masjid buat dia tak percaya! Dia telah merakam secara rahsia keadaan dalam sebuah masjid dan apa yang berlaku buat dia tak percaya. Tak percaya kepada media yang sering memburuk-burukkan Islam.

Seorang lelaki bukan islam dan dia adalah seorang Youtuber yang mempunyai channel sendiri bernama Zed Vlogs telah memuat naik 1 video bagaimana dia ingin mengintip apa sebenarnya terjadi di dalam masjid.

Dia berkata selalunya dia mendengar di media tentang perkara tidak baik tentang islam dan semua ini terjadi di dalam mesjid. Jadi dia buat keputusan untuk memasang kamera tersembunyi dan berpura pura masuk semata mata untuk melihat keadaan dalam masjid.

Sila lihat video di bawah dan lihat bagaimana dia sendiri terkejut apa ada dalam masjid.

Subhanallah. Semoga video ini dapat mengubah persepsi buruk masyarakat yang tidak paham tentang Islam. Semoga dia dan sesiapa sahaja akan diberi Hidayah kerana sesungguhnya hidayah itu milik Allah SWT.

update: Menurut sumber lain, lelaki tersebut sebenarnya seorang muslim.

sumber: kualalumpurviral.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *