, ,

Astagfirullah! Inilah Rahsia Kilang Rokok Yang Boleh Buat Kamu Berhenti Merokok!

Sebarkan Kepada Orang Tersayang!

Seorang pekerja kilang rokok mededahkan rahsia yang mungkin akan buat semua perokok berfikir 2 kali lagi untuk merokok!

Semua orang tahu bahawa rokok dapat merosakkan tubuh, tetapi pada umumnya mereka hanya tahu bahaya nikotin yang terkandung dalam tembakau, tetapi mereka tidak tahu tentang racun pada rokok sebenarnya terkandung di dalam “filter”nya.

Di bawah ini adalah kesaksian dari pekerja salah satu kilang rokok:

Seorang teman dari perusahaan tembakau berkata banyak perusahaan rokok menyimpan rahsia di sebalik filter selama 10 tahun! Dia berkata bahawa rokok bukanlah barang yang layak dihisap oleh manusia. kalau kamu sayang kesihatanmu, berhentilah sekarang!

Teman ini dengan jujur berkata, “Tahukah kalian? Bisnes tembakau ini ingin mengurangkan modal mereka serendah-rendahnya dan telah menggantikan penggunaan filter yang dipakai zaman dahulu.

Filter yang dipakai dulu tidak akan merusak penghisapnya tetapi sangat mahal. Tetapi filter yang dipakai sekarang terkandung sebuah zat yang tidak terlihat mata, ketika zat ini masuk ke dalam paru–paru kita, ia tidak akan pernah keluar lagi!”

Filter jenis ini mengandung banyak zat yang sebenarnya tidak boleh digunakan sebagai filter. Para pekerja pabrik rokok menjadi korbannya!

Mereka sering mengalami pening kepala, mual–mual dan muntah, tetapi perusahaan ini menyembunyikan rahsia ini. Merokok memang merosak kesihatan tubuh kita, tetapi rokok yang beracun akan mempercepat anda menemui ajal anda.

Sayangilah diri anda, keluarga, teman, saudara kalian. berhentilah sekarang juga! Kongsikan artikel ini untuk memperingatkan merekan yang masih merokok!

Mari sebarkan ilmu yang penting ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *